Egyéb
földmunkák

 

JCB 4CX Eco

JCB 4CX ECO A LEGJOBB KOTRÓ RAKODÓ

A 4-kerék kormányzású JCB 4CX az általunk gyártott legnagyobb kotró-rakodó modell, és ez a legújabban megvalósult termék a kotró piacon vezető helyen eltöltött több mint 60 évünknek valóban egy olyan terméke, mely számos teljesítményt, kényelmet, biztonságot és hatékonyságot növelő újítást tartalmaz. Ilyen például az új, díjnyertes EcoMAX motorunk, mely dízel részecske szűrő és szelektív katalitikus redukció nélkül megfelel a IV. fázisú/Tier 4f szabályozásnak; a kompakt beszerelés pedig kompromisszum nélküli kilátást és irányíthatóságot biztosít. A 4CX Eco nagy szabad magassággal és 4 azonos méretű kerékkel is rendelkezik, minden más kotrónál jobban megbirkózik a tereppel.

 A továbbfejlesztett motor és üzemanyagszűrő megakadályozza a motor kopását és meghosszabbítja az EcoMAX motorunk élettartalmát. A JCB új, multifunkciós műszerfala, a még hatékonyabb kotró élmény érdekében, mutatja a 4CX jelenlegi és átlagos üzemanyag-fogyasztását, valamint a szervizhibákat és kritikus hibákat. A LiveLink telematika rendszer pontos, napra kész információt biztosít 4CX gépünk állapotáról. A rendszer a hasznos üzemidőt is maximalizálni tudja, mivel a lehető leghatékonyabb időpontokkal megkönnyíti a gépünk szervizelését. A 4CX fékerőfokozóval rendelkező fékjei a meglévő hidraulikus ellátást használják, ezzel csökkentik a kezelési költséget és a napi szerviz ellenőrzéseket.

      Maximális kotrási mélység 6.14 m Maximális motorteljesítmény 81 kW Maximális rakodó kapacitás 4368 kg Rakodókanál kapacitás 1.3 m3

Egy megbízható céget keres, ahol minden munkára felkészültünk?